Brillen

Jorrit Muurling Oogzorg en Personal Shopping

Wij bij Jorrit Muurling Oogzorg vinden dat u het belangrijkst bent. Uw nieuwe brilmontuur moet bij u passen en niet andersom. Vanuit dat principe hebben wij een inspiratie monturenwand in onze brillenwinkel. Daaruit kunnen we samen met u al kijken wat het beste bij u past.

Vervolgens zeggen we dan vaak: “En als u zich nu omdraait dan liggen daar nog 1000 brillen”. Keurig gepresenteerd in pasdoosjes halen wij dan voor u de brillen te voorschijn die bij u passen.

President Kennedy zei ooit: “Het woord crisis wordt in het Chinees met twee karakters geschreven. Het ene staat voor gevaar, het andere voor mogelijkheden.”

Tijdens de coronacrisis ontdekten wij en onze klanten ook het fenomeen van personal shopping. We ontdekten dat eigenlijk al onze klanten bij ons komen om een kijkprobleem op te lossen. Waarom zou je ook anders een bril gaan dragen tenslotte.

We hebben daarom besloten om personal shopping te handhaven.

Best een spannend waagstuk met voor- en nadelen. Even langsgaan om brillen te gaan kijken zit er niet meer in want grote kans is dat er al iemand anders onze brillenwinkel voor 50 minuten gereserveerd heeft. Want zo lang is de winkel voor u alleen. En neem natuurlijk een leuke gezellige “keuringscommissie” mee. Het uitzoeken van een bril wordt zo een heel andere ervaring.

Kijk alvast eens ook de website gavebrillen.nl om van tevoren inspiratie op te doen. Veel van deze brillen vindt u in onze winkel.