Even Voorstellen

Jorrit Muurling

Beste klant of toekomstige klant,

Wij zijn helaas nog druk bezig met onze nieuwe website. U kunt onze contact gegevens en openingstijden op deze pagina vinden: https://muurlingoogzorg.nl/contact/.

Wij hopen de website zo snel mogelijk af te ronden.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Muurling Oogzorg

Anja van der Hoff

Sinds 1972 ben ik werkzaam in de optiek. Ik luister naar de naam Anja en ben de laatste 20 jaar in dienst bij Jorrit. Voor advies van een mooie bril kunt je bij mij reserveren. Meestal ben ik op donderdag en vrijdag van de partij!

 

Anja is gediplomeerd assistent opticien

Arthur Posthumus

Mijn naam is Arthur, sinds 2003 ben ik werkzaam bij Jorrit. Ik hou me  bezig met briladvies en het maken van brillen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het voorraad- en agendabeheer.

Arthur is gediplomeerd assistent opticien

Milou Rozendal

Mijn naam is Milou, sinds 2021 werk ik bij Jorrit. Ik volg op dit moment de opleiding Opticien en hoop in 2024 mijn diploma te halen. Ik ben druk bezig om alles van dit mooie vak te leren en heb dan ook veel wisselende werkzaamheden in de 4 dagen per week die ik hier werk. Naast mijn opleiding tot opticien doe ik ook veel secretarieel werk

Milou is leerling opticien

 

Tessa Volkerink

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Jorrit. Mijn naam is Tessa, ik ben opticien. Ik ben vooral op zaterdag in de winkel te vinden, want naast mijn werk studeer ik nog. Het is mijn grote passie om mensen te helpen op welke manier dan ook. Ik hou me bezig met oogmetingen maar vind het ook erg leuk om samen op zoek te gaan naar de perfecte bril.

Tessa is gediplomeerd opticien