Even Voorstellen

Jorrit Muurling

Beste klant of toekomstige klant,

Hieronder vind je de mensen die je gaan helpen met het oplossen van jouw kijkprobleem en die ook nog eens verstand hebben van een leuke, gave, nette, stoute, supermooie, scherp geprijsde eenvoudige of heeeel dure kostbare ;-), stevige, fijne, toffe…..etc…etc… brilmonturen, maar ook van de juiste contactlenzen, en brilvervangende chirurgie.

Maar eerst onderzoeken wij je ogen heel grondig. Jorrit Muurling Oogzorg  is een optiekbedrijf met een optometriepraktijk. Als optometristen kunnen wij , met de huidige moderne apparatuur en natuurlijk een onmisbare dosis vakmanschap, alle facetten van het oog in kaart brengen. Op de micron nauwkeurig kijk je, samen met ons, in je eigen ogen. De resultaten bespreken we met je en vervolgens gaan we de juiste behandeling inzetten. Dat kan een bril zijn of contactlenzen, ook laserbehandelingen of  implantlenzen zijn mogelijk, maar ook schrijven we oogspieroefeningen of extra ooglidreiniging voor.

En mocht het nodig zijn dan verwijzen wij naar een oogkliniek voor verdere behandeling of dieper onderzoek. De optometrist weet in de meeste gevallen al wat de diagnose is dus met een veel kortere wachttijd. De oogkliniek weet immers door ons onderzoek van te voren al veel meer. Via het platform Zorgdomein verwijzen wij naar alle klinieken in Nederland

Hierboven schetste ik ons dagelijkse werk dat ik samen met met mijn team uitvoer.

En wie is nu Jorrit Muurling?

Met gepaste trots kan ik melden dat ik tot de eerste 27 optometristen van Nederland behoor [Hogeschool Utrecht 1997].  Daarvoor heb ik op Christiaan Huygensschool te Rotterdam het optiekvak geleerd. En daar ben ik trouwens ook trots op want vakmensen worden steeds zeldzamer!  Meer dan 10 jaar heb ik als bestuurder veel werk verricht voor de Optometristen Vereniging Nederland en de Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven. Vervolgens heb ik mijn praktijk steeds verder uitgebouwd en hebben we speciaal daarvoor ook een extra pand betrokken aan de Weemstraat 1.

Ik heb 3 schatten van kinderen, ben gelukkig getrouwd met Maaike, en maak in mijn vrije tijd muziek bij het geweldig leuke OrkestVCE Westerveld    ( https://www.muziekverenigingwesterveld.nl/ ). En ik vind fietsen erg leuk.

Ik hoop je graag te helpen in onze praktijk en optiekwinkel.

Hartelijke groeten,

Jorrit Muurling

Namens ons hele het team

Anja van der Hoff

Sinds 1972 ben ik werkzaam in de optiek. Ik luister naar de naam Anja en ben de laatste 20 jaar in dienst bij Jorrit. Voor advies van een mooie bril kun je bij mij een afspraak maken. Meestal ben ik op donderdag en vrijdag van de partij!

Anja is gediplomeerd assistent opticien

Arthur Posthumus

Mijn naam is Arthur, sinds 2003 ben ik werkzaam bij Jorrit. Ik hou mij bezig met briladvies en het maken van brillen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het voorraad- en agendabeheer.

Arthur is gediplomeerd assistent opticien

Milou Rozendal

Mijn naam is Milou, sinds 2021 werk ik bij Jorrit. Ik volg op dit moment de opleiding tot opticien en hoop in 2024 mijn diploma te halen. Ik ben druk bezig om alles van dit mooie vak te leren en heb dan ook veel wisselende werkzaamheden in de 4 dagen per week die ik hier werk. Naast mijn opleiding tot opticien doe ik ook veel secretarieel werk.

Milou is leerling opticien

Tessa Volkerink

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Jorrit. Mijn naam is Tessa, ik ben opticien. Ik ben vooral op zaterdag in de winkel te vinden, want naast mijn werk studeer ik nog. Het is mijn grote passie om mensen te helpen op welke manier dan ook. Ik hou me bezig met oogmetingen, maar vind het ook erg leuk om samen op zoek te gaan naar de perfecte bril.

Tessa is gediplomeerd opticien

Gerard Stoffer

Gerard is per 1 november onze nieuwe, ervaren opticien. Binnenkort volgt meer informatie.