Informatie Corona

Lees dit aandachtig door!!!

Geachte cliënt(e),

Opgelucht delen wij u mee dat op dinsdag 12 mei onze optometriepraktijk en optiekwinkel weer open gaan. De afgelopen weken hebben wij alles in het werk gezet om u op afstand te helpen met telefonische consulten en het versturen en bezorgen van onze producten. Hieronder staan de maatregelen die wij treffen om u weer te adviseren.

Maatregelen:

  1. Wij werken alleen op afspraak. Bel altijd eerst: 0521-522 533. Op dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 – 17.00 uur en op maandag van 13.00 – 17.00 uur. Onze medewerkers regelen dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt.
  2. Alleen mensen waarvan wij met vrij grote zekerheid weten dat ze geen corona hebben kunnen we in de winkel en praktijk toelaten. Als u een afspraak maakt stellen onze medewerkers u enkele vragen om uit te maken of wij u kunnen ontvangen en of u tot de risicogroep behoort. In het laatste geval gaan wij nog voorzichtiger te werk.
  3. Mondkapjes, hoofdkappen en plexiglas schermen gebruiken wij bij onderzoeken waarbij de 1,5 meter afstand niet mogelijk is. De 1,5 meter afstandsregel is verder van toepassing in ons gehele bedrijf.
  4. Alleen de ingang aan de Woldpromenade 4 is open. U kunt daar aanbellen om binnen te komen. De deur aan de Kerkstraat 7 blijft alleen functioneren als uitgang.
  5. Uw handen kunt u desinfecteren bij het betreden van ons bedrijf met ons (huidbevochtigende) ontsmettingsmiddel. We verzoeken u daarna uw gezicht en mobiele telefoon niet meer aan te raken.
  6. Bepaalde oogonderzoeken voeren we telefonisch uit zoals routinematige contactlenscontroles.
  7. We gebruiken vragenlijsten in plaats van bepaalde (niet noodzakelijke)onderzoeken.
  8. Wij maken afspraken van 8.00 – 20.00 uur omdat wij inmiddels een grote wachtlijst hebben maar weinig mensen tegelijkertijd in ons bedrijf mogen ontvangen. Wij vragen uw begrip en medewerking om op andere tijden dan voorheen een afspraak te maken

Wij voeren deze maatregelen door om u zo goed mogelijk te helpen en om uw en onze gezondheid te waarborgen.

Maar u weet: “ Straks ziet u veel beter, op anderhalve meter “

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten!

Namens het team van Jorrit Muurling Oogzorg,

Jorrit Muurling

optometrist/contactlensspecialist/opticien

Deze maatregelen zijn tot stand gekomen in samenwerking tussen onze beroepsverenigingen en het RIVM. Het doel is om de kans tot het doorgeven van het coronavirus te minimaliseren.